AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, gülen yüzünün de solacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, daha bir sevileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendinize yatırım yapın.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın kaş görmek işlerin yolundan çıkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalet eder.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek her açıdan farklılıklar olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir