AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek huzursuz olacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, keyfinin yerine geleceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, yatırımların heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kalın kaşlı gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Kahve falında kalın kaş görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işarettir.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına yorulur.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kaşı kalın görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaşları kalın görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına delalet eder.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek insanlara küsüleceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir