AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında kaşları kalın görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kalın kaş görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek dış ticarete atılacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına yorulur.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek çekilen hasretin biteceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşı kalın görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hainlik yapacağına delalettir.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir