AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kalın kaş görmek yol göstereceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hayırlı kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek hayır getirecek yollara girileceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir