AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, güzel günler yaşayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, yakın akrabadan gelecek habere inanılır.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşları kalın görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, dertlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında kaşı kalın görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir