AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasaptan tavuk eti almak

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasaptan tavuk almak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek işlerin de hafifleyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasap et görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kasapta asılı et görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında kasap ve et görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir