AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasapta asılı et görmek

Kahve falında kasapta asılı et görmek

Kahve falında kasapta asılı et görmek ferah bir döneme girileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, zor bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasapta asılı et gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında kasapta asılı et görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kasaptan et satın almak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kasapta et görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir