AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasap ve et görmek

Kahve falında kasap ve et görmek

Kahve falında kasap ve et görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasap ve et gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulur.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kasap et görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet eder.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasap ve et görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasapta asılı et görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kasaptan et almak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir