AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasabın et kestiğini görmek

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasabın et kestiğini gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasapta et görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasaptan et almak her nimetin lezzetine varacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında kasaptan et satın almak işlerin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kasap ve et görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir