AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasaptan et aldığını görmek

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet eder.

Kahve falında kasaptan et aldığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kasaptan et almak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasapta et görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasap et görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kasaptan et satın almak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasapta asılı et görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir