AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasapta çiğ et görmek

Kahve falında kasapta çiğ et görmek

Kahve falında kasapta çiğ et görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kasapta çiğ et gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kasap ve et görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasapta et görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet eder.

Kahve falında kasaptan et almak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet eder.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında kasap et görmek hükmünün geçmeyeceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kasaptan et satın almak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir