AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasaptan tavuk almak

Kahve falında kasaptan tavuk almak

Kahve falında kasaptan tavuk almak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, attığı her adımı düşüneceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında kasaptan tavuk almak gördüyseniz:

  • Bazı planlara veya düzenlemelere istediğiniz şekle verebileceksiniz.

Kahve falında kasaptan tavuk almak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, gönül yaralarının iyileşeceği delalet eder.

Kahve falında kasap et görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasaptan et almak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında kasap dükkanı görmek hanesinin bollukla dolacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında kasap ve et görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasap olmak yüzünün güleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına delalettir.

Kahve falında kasap görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, ticarette şansının düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir