AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasap et görmek

Kahve falında kasap et görmek

Kahve falında kasap et görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kasap et gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Kahve falında kasapta asılı et görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kasapta et görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kasaptan et almak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasap ve et görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasaptan et satın almak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasap et görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir