AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzük taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının yüzük taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının yüzük taktığını görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken veya yavaşlatan konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını görmek çocuk sahibi olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzük taktığını görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına yüzük taktığını görmek en küçük sorunda parlayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşımın yüzük taktığını görmek rahatlayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gümüş yüzük taktığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşının yüzük taktığını görmek sıkıntılarını atacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir