AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik takmak

Kahve falında kirpik takmak

Kahve falında kirpik takmak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpik takmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin söylediklerini kişisel algılamamanız veya eleştiriye açık olmanız olası tartışmaların önünü kesebilir.

Kahve falında takma kirpik takmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik takmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpik dökülmesini görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpik kılı görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalettir.

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kredi çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kirpiklerinin döküldüğünü görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir