AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun ve gür kirpik gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gür kirpik görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek yetim sevindireceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalettir.

Kahve falında saçını uzun ve gür görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalettir.

Kahve falında gür ve uzun saç görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını uzun ve gür görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, art niyetli kişilere uyacağına yorulur.

Kahve falında uzun ve gür saç görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir