AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını almak

Kahve falında kaşını almak

Kahve falında kaşını almak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, kadim dostlar edineceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işarettir.

Kahve falında kaşını almak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında kaşın yandığını görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşlarını birleşmiş görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaşa kalem görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarını birleşik görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşların beyazlamasını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet eder.

Kahve falında kaşları düzeltmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, korkularının yok olacağına yorulur.

Kahve falında kafası kaşınmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları kazımak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir