AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk kaş görmek

Kahve falında yamuk kaş görmek

Kahve falında yamuk kaş görmek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında yamuk kaş gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Kahve falında yamuk kaş görmek günah işlemeyi terk edeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü yamuk görmek sağlık sorunlarının biteceğine, zararların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında yamuk burun görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında evi yamuk görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yamuk iğne görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı yamuk kesmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Kahve falında yamuk anahtar görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında ağzını yamuk görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir