AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartalın saldırdığını görmek

Kahve falında kartalın saldırdığını görmek

Kahve falında kartalın saldırdığını görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında kartalın saldırdığını gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında kartalın saldırdığını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartal ve yılan görmek yeni ev eşyaları alınacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal kesmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kocaman bir kartal görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çok büyük kartal görmek mutluluğunun daim olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında kartal uçurmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kartal yakalamak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kartal görmek güven kaybına uğrayacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir