AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal yakalamak

Kahve falında kartal yakalamak

Kahve falında kartal yakalamak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, o kapıyı kapatacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kartal yakalamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ön plana çıkarıp, bambaşka bir şekle dönüştürmeniz, fikirlerinizden faydalanabilecek kişileri çok etkileyebilir.

Kahve falında kartal yavrusu yakalamak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında kartal yakalamak güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kartal görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir kartal görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine inanılır.

Kahve falında renkli kartal görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal ve balık görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan kartal görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ölü kartal görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, konforundan da ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir