AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal ve yılan görmek

Kahve falında kartal ve yılan görmek

Kahve falında kartal ve yılan görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, bahtının açık olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kartal ve yılan gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde ya da aşk hayatınızda beklenmedik karışıklıklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında kartal ve yılan görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kartal veya şahin görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına işarettir.

Kahve falında kartal gözü görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında dev kartal görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına işaret eder.

Kahve falında kartalın koluna konduğunu görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işaret eder.

Kahve falında renkli kartal görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir kartal görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yavru kartal görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir