AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal uçurmak

Kahve falında kartal uçurmak

Kahve falında kartal uçurmak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, büyük atılımlar yapacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, borçların gittikçe artacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında kartal uçurmak gördüyseniz:

  • Talepleri olan kişilere ödün vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında uçan kartal görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kartal uçurmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret eder.

Kahve falında kartalın uçtuğunu görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartal ve şahin görmek bahtın açık olmasına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında kartal eti görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işarettir.

Kahve falında kartal görmek rızkın ve kazancın artacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kartal görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında kartal tarafından kovalanmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir