AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük kartal görmek

Kahve falında çok büyük kartal görmek

Kahve falında çok büyük kartal görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük kartal gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çok büyük kartal görmek büyük bir yenilgi alacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kartal görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir kartal görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında siyah beyaz kartal görmek gönlündeki gibi sevileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında kartal başı görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kartalın avlandığını görmek onlardan büyük hayır göreceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kartal görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kalbini tekrar hayata açacağına tabir olunur.

Kahve falında kartal dövmesi yaptırmak onu cesaretlendireceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir