AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kartal görmek

Kahve falında kara kartal görmek

Kahve falında kara kartal görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, başarılı adımlar atacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kartal gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında kara kartal görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kartal görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartal resmi görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında havada kartal görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sarı kartal görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kartal tarafından kovalanmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartal eti yemek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kartalın koluna konduğunu görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir