AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bir kartal görmek

Kahve falında kocaman bir kartal görmek

Kahve falında kocaman bir kartal görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir kartal gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında kocaman kartal görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir kartal görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, haklılığının anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında kartal yavrusu görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çok kartal görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal eti yemek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kartal gözü görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift başlı kartal görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine rivayet eder.

Kahve falında havada kartal görmek başarılı ve kazançlı olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir