AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal kesmek

Kahve falında kartal kesmek

Kahve falında kartal kesmek çok mutlu olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, uygulayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında kartal kesmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamanın yeni yollarını bularak veya yaklaşımınızı değiştirerek alışılmışın dışında şeyler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında kartal kesmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında yavru kartal görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine işarettir.

Kahve falında sarı kartal görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Kahve falında kartal eti yemek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında kartal başı görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kartal heykeli görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kartal görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kartal olmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir