AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı cinsle sarılmak

Kahve falında karşı cinsle sarılmak

Kahve falında karşı cinsle sarılmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, fikirlerinin çatışacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine inanılır.

Kahve falında karşı cinsle sarılmak gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Kahve falında karşı cinsle sarılmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında karşı cinse sarılmak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle öpüştüğünü görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Kahve falında karşı cins görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında karşı cinsten biriyle öpüşmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir