AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı cinsle öpüştüğünü görmek

Kahve falında karşı cinsle öpüştüğünü görmek

Kahve falında karşı cinsle öpüştüğünü görmek üzüleceğine ve kırılacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına yorulur.

Kahve falında karşı cinsle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini karşı cins olarak görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kazançlı bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında karşı cinsle öpüşmek maddi olarak zorluk çekileceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle sarılmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine delalettir.

Kahve falında karşı cinsle kavga etmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karşı cinsle dans etmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karşı cinsle öpüştüğünü görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir