AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı cinse sarılmak

Kahve falında karşı cinse sarılmak

Kahve falında karşı cinse sarılmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında karşı cinse sarılmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında karşı cinse sarılmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle sarılmak moralin bozulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında karşı cinsten biriyle öpüşmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, özgüveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, duyguların karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında karşı cins görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında karşı cinsle öpüşmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sonunda maddi zarara gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir