AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek

Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek

Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, tövbe etmeye, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına işarettir.

Kahve falında kendini karşı cins olarak görmek bazı girişimlerde bulunacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, yoksul için zenginliğe delalet eder.

Kahve falında karşı cinsle dans etmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Kahve falında karşı cinse sarılmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle kavga etmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir