AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı cinsten birini öpmek

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, planların boşa gideceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında karşı cinsle el ele tutuşmak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle dans etmek kurulu düzeni olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle öpüşmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında karşı cins görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, mal kayıpları da yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendini karşı cins olarak görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir