Kahve falında karşı cinsten biriyle öpüşmek

Kahve falında karşı cinsten biriyle öpüşmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karşı cinsten biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak yokluk ve fakirlik göreceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında karşı cinsle kavga etmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karşı cinsle öpüşmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle el ele tutuşmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında karşı cinsten biriyle öpüşmek ekmeğin kesileceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek çok güzel günler göreceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle dans etmek kendi işini kurmak için adım atacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir