AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı cins görmek

Kahve falında karşı cins görmek

Kahve falında karşı cins görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında karşı cins gördüyseniz:

  • Detaylı tetkikler sonrası ilerlemeniz, ileride pişman olmamanızı sağlayabilir.

Kahve falında karşı cinsle dans etmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine tabir olunur.

Kahve falında karşı cinse sarılmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında karşı cinsten biriyle öpüşmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında karşı cinsten birini öpmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kazançlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında karşı cins görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, gamsız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında karşı cinsle öpüştüğünü görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında karşı cinsle öpüşmek yeteneklerini geliştirmeye, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir