AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, pek az kazanç getireceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin de yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla bağlantılı duygusal tecrübeler yaşanabilir.

Kahve falında karşı cinsle yakınlaşmak aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Kahve falında karşı cinsle kavga etmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini karşı cins olarak görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karşı cins tarafından öpülmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında karşı cinsle sarılmak alim insanlardan sayılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karşı cinsten biriyle öpüşmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında karşı cins görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle dans etmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir