AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuzu birine vermek

Kahve falında karpuzu birine vermek

Kahve falında karpuzu birine vermek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuzu birine vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Kahve falında kurtlu karpuz görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek sevap işlemek için uğraşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdekli karpuz görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, tatsız durumların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini karpuz yerken görmek iyi hissedeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabında karpuz görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulur.

Kahve falında elinde karpuz görmek başarılarının her geçen gün artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında karpuz kestiğini görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir