AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini karpuz yerken görmek

Kahve falında birini karpuz yerken görmek

Kahve falında birini karpuz yerken görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kudretinin yerine geleceğine, hayallerin yarıda kalacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini karpuz yerken gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birini karpuz yerken görmek ağız tadının bozulmayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz yerken görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz sulamak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz yemek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kara karpuz görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden karpuz almak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yarılmış karpuz görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir