AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde karpuz görmek

Kahve falında elinde karpuz görmek

Kahve falında elinde karpuz görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde karpuz gördüyseniz:

  • İsteklerinizle olan biten şeyler birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında elinde karpuz görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde karpuz görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yüzlerin asılacağına alamet eder.

Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, iyi şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulur.

Kahve falında misafirlere karpuz ikram etmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına delalettir.

Kahve falında denizde karpuz görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında karpuz hediye almak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz bulmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir