AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu karpuz görmek

Kahve falında kurtlu karpuz görmek

Kahve falında kurtlu karpuz görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu karpuz gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Kahve falında kurtlu karpuz görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işarettir.

Kahve falında karpuz vermek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kel karpuz görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı karpuz yemek parasının ve canın güvende olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz topladığını görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında tatsız karpuz yemek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kabuklu karpuz görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin karpuz verdiğini görmek elinin dara düşmeyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir