AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdekli karpuz görmek

Kahve falında çekirdekli karpuz görmek

Kahve falında çekirdekli karpuz görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rakipsiz hale geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdekli karpuz gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek işlerinde aksama olacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çekirdekli karpuz görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirdekli karpuz yemek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek güçlükle elde edilecek başarı, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz çekirdeği ayıklamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, daha rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında çekirdeksiz karpuz yemek çok büyük yenilikler yapacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde çekirdeği görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, çabalarının boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında üzüm çekirdeği görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir