AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz kestiğini görmek

Kahve falında karpuz kestiğini görmek

Kahve falında karpuz kestiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz kestiğini gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Kahve falında karpuz kestiğini görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz tutmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine karpuz vermek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye karpuz vermek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor karpuz görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında soyulmuş karpuz görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında karpuz bulmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir