AnaSayfa / Genel / Kahve falında top oynamak

Kahve falında top oynamak

Kahve falında top oynamak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, şansın açılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında top oynamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Kahve falında camide top oynamak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına top oynamak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kimseyle konuşmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yolda top oynamak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde top oynamak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi top oynamak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında top oynamak gol atmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir