AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle top oynamak

Kahve falında elle top oynamak

Kahve falında elle top oynamak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntı yükleneceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında elle top oynamak gördüyseniz:

  • Yenilik arayışı sizde değişiklikler ortaya çıkaracak.

Kahve falında elle top oynamak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında köpekle top oynamak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında kızla top oynamak borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birisiyle top oynamak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yolda top oynamak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında suda top oynamak hasadının tarlasında kalacağına, gözyaşının kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumsalda top oynamak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir