AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının ayakkabı aldığını görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Yeni bir işe veya pozisyona talip olabilir, başvurularda bulunabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının ayakkabı aldığını görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı aldığını görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı aldığını görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ayakkabı aldığını görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, işlerinin kolaylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir