AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında ayakkabı aldığını görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında birinin yeni ayakkabı aldığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ayakkabı aldığını görmek esenliğe kavuşulacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayakkabı aldığını görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, adından konuşulur olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı aldığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı altı temizlemek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir