AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının ayakkabı aldığını görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayakkabı aldığını görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işarettir.

Kahve falında siyah ayakkabı aldığını görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının ayakkabı aldığını görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı altı görmek müjdeli bir haber alacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ayakkabı aldığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yeni ayakkabı aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir