AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında beyaz ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında beyaz ayakkabı aldığını görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Kahve falında beyaz ayakkabı aldığını görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ayakkabı aldığını görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı aldığını görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ayakkabı aldığını görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayakkabı aldığını görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine inanılır.

Kahve falında babasının ayakkabı aldığını görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir