AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek gönül sızılarının dineceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin eşini aldattığını görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kişinin şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin ev aldığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin abdest aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek masa başı bir işe girileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kocasının başka kadınla aldattığını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir