AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında yeşil ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında yeşil ayakkabı aldığını görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, bir fitne çıkarmaya, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil ayakkabı aldığını görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının ayakkabı aldığını görmek eksiklerinin farkına varacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine ayakkabı aldığını görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yeni ayakkabı aldığını görmek iş hayatında günah işleyeceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulur.

Kahve falında babasının ayakkabı aldığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir