AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı delik ayakkabı giymek

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İşinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delik ayakkabı giymek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının delik olduğunu görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı delik görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir