AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı delik ayakkabı görmek

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında altı delik ayakkabı gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı delik görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında delik ayakkabı görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında delik ayakkabı giymek kazancını çoğaltacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delikli ayakkabı görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir